Saturday, May 21, 2011

Chemtrails OFF-ON (from closed Niko's Channel)

6 comments:

  1. Kes väidab esimesena, et selles videos on näha kõigest tavapärane lennukijälg kõikuva temperatuuri ja õhuniiskuse tuultes ?

    ReplyDelete
  2. Hea tava näeb ette, et tõestuse eest hoolitseb väite esitaja.

    Ootan endiselt vastust siin esitatud küsimusele: The insider: chemtrails KC-10 sprayer air to air - The proof ====✈

    ReplyDelete
  3. Ah, mida te nendest jälgedest jahute. Jätsite täiesti märkamata, et 0:45 lendas Nibiru mööda!

    ReplyDelete
  4. Ning 1:40 oli UFO.

    ReplyDelete
  5. Tššt! Kes nüüd asja ei tunneks, võiks arvata, et nad molutavad, aga tegelikult nad menetlevad -- see on hoopis teine asi.

    ReplyDelete
  6. ssf, väga õieti paned elementaarseid asju tähele, kuid neid häid tavasid võiksid järgida ka vastuväidete esitajad, millele põhimõtteliselt ju esikommnetaariga siin viitasingi.
    Su küsimusele lisaseadmetest polnud teises teemas erilist mõtet vastata. Esiteks vestlus ei jõudnud kuhugi kuna pole võimalik KC-10 video või foto põhjal laskuda sügavamatesse detailidesse. Tähelepanu sai pöörata vaid kohtadele kust väljub sprei ja värvile mis sellega kaasneb.
    Kui siiski tahad üht võimalikku vastust siis vaata 2007 aasta Discovery Channeli kolmeosalist chemtrail dokfilmi (üks viimastest postitustest), kus selgitatakse miks lennukitest Alumiiniumit spreitakse (aluminium chaff) ja kuidas (väidetavalt radaritõrjeks, kuigi mingeid erilisi kirjeldusi lisakonstruktsioonide kohta ei ole - neid võid otsida olemasolevate kliimamanipulatsiooni patentide või dokumentide seest - igaljuhul ei kavatse ma nõudmiste peale jooniseid ümber tegema hakata).

    Samas, arvan et antud vastus on samuti vaid üks võimalikest (kuid seekord küll nö. avalikult tunnistatud) paljude kasutusmeetodite hulgast.

    ReplyDelete