Thursday, May 19, 2011

PN

PN järelkaja: Pealehakkamine on pool võittu !

17 comments:

  1. Aitäh! Suutsime avalikkust teavitada, et inimeste hulgas eksisteerivad mingid erinevad teooriad..

    ReplyDelete
  2. minul on igaljuhul naljakas sellist jaburust lugeda.
    juba algkoolis õpitakse erinevaid pilvi. õpitakse õhu kondenseerumise kohta, selle kohta kuidas tekivad vikerkaared, kuidas tekib udu. mis on õhuniiskus, mis on vesi, mis on aur, mis on jää.

    ainult sellised inimesed, kel pole oma vaba ajaga midagi targemat peale hakata, võivad sellist jama uskuma hakata. tõepoolest.

    + eriti tobe on see, et isegi, kui teile ära tõestatakse, et kõik need lennujäljed on täiesti loogiliselt seletatavad, ei ole teis piisavalt palju avatud meelt ja loogilist OMA mõtlemist, et seda vähegi arvesse võtta.

    suht sama keiss, mis usuäärmuslaste puhul- hea on elada, kott peas, ainult ühes suunas mõeldes. ja kui keegi üritab midagi muud väita, siis kõrvad kinni katta ja kõva häälega "lalalaa" teha.

    võtke elu rahulikumalt. ei ole kõik nii jube. ei mürgitata kedagi. las need lennukid lendavad. saage lapsi, lesige murul, otsige pilvejänkusid. palju vähem stressi. praegu oli teid seal teleekraanil päris kurb vaadata- veidi aneemilised, kurnatud, muserdatud.

    ReplyDelete
  3. misasja!
    vait!
    Silmad kinni!
    Kott pähe!

    go on kurivaim!
    väga kohane

    ReplyDelete
  4. Kuule r ! Mina ütlesin saates, et olukord on masendav, eks. Arvad et tegin nalja või. Oled sa üldse vaadanud Chemtrail blogisse pandud materjale, näiteks kõiki Eesti kohta käivaid fotosid läbi viimase aasta ?
    Kahju on hoopis neist "elujõudu" täis geigaritest kes nägu kõrvuni pidurdamatult pealiskaudseid hinnanguid genereerivad.
    Arvad, et keegi midagi tõestas ära selles Pealtnägija saates ? Ülim lihtsameelsus on mõelda, et üks saade (nt. keegi üks piloot) suudaks nii globaalset mõõtu teema nagu kliimamanipulatsioonid ammendada. Sa pole absoluutselt kursis, et maailma on praegu täis sõltumatuid inimgruppe kes on spetsialiseerunud just tehnoloogiliste vahenditega chemtrail ja Haarp tehnoloogia tegevusel silma peal hoidma. Tõestusmaterjali mida kohtusse anda on massiliselt, paljudes kohtades on kohtusse ka juba antud. Alles hiljuti panime blogisse meeldetuletuse Saksamaa kohta kus sõltumatud profid militaarlennukeid tuvastasid. Uudislõik ilmus RTL kanalil, aastal 2007. Ja nüüd võid tõmmata tagasi, sinna chemtrail uttu kust tulid..

    RTL, 2007 - Chemtrailide Tõestus - Saksa Militaarlennukid
    http://chemtrail-ee.blogspot.com/2011/05/rtl-2007-chemtrailide-toestus-saksa.html

    ReplyDelete
  5. "+ eriti tobe on see, et isegi, kui teile ära tõestatakse, et kõik need lennujäljed on täiesti loogiliselt seletatavad, ei ole teis piisavalt palju avatud meelt ja loogilist OMA mõtlemist, et seda vähegi arvesse võtta."

    Justnimelt on meil avatud meel (sinust muide rohkemal määral) ja oma loogiline mõtlemine.
    Meie algatatud blogi on ehe märk sellest (nendest sinu nimetatud väärtustest).
    Huvitav, mis sind siis ärritab, äkki siiski hakkasid sisimas kartma ka enda ja oma lähedaste pärast juhul kui see "konspiratsiooniteooria" lähiajal planetaarseks tõeks osutub ? Näiteks minule jättis Pealtnägia chemtrail saatelõik mulje ebaprofessionaalsete ajakirjanike tööst. Tunne oli nagu oleks andnud intervjuud lapsele (saatejuht), kes on oma vanemate (Pealtnägija iganädalane "konspiratsioonirubriik" ja telepublikust penskarite "avalik arvamus") käes vangis.
    Aga ma mõistan, sest see oli just tehtud selles varem paljunähtud Pealtnägija saatele omases ja vastavas meelelahutuslikus võtmes.
    Haige on pigem see kui kergelt asi loomulikuks contrail nähtuseks pöörati, ilma mingisuguse põhjalikuma uurimistööta (samas palju tegutsemisruumi võimaldab üks 10 minutiline saateaeg).
    Ja ma ütlen, et see on antud juhul suurim vaataja petmine, sest asi on tegelikkuses kaugel ükskõik millistest "konspiratsiooniteooriatest" ja muudest kurbadest nähtustest. Tegemist on ju tippteadlaste enda poolt väljapakutud ja loodud pprojektidega. Selleks, et üldse teha mingeid kokkuvõtteid peab põhjalikult ülekuulama geo-engineering'uga seotud eksperdid (mitte piirduma ühe vanema piloodiga). Ja USa chemtrailfilm teeb seda ideaalselt, paremini kui meie kodumaine suhteliselt nõrk Pealtnägija versioon.

    Sinu jaoks on see kõik tobe, arusaadav, sest sinusugused inimesed on harjunud et teistsugused seisukohad ja positsioonid Eesti avalikkuse ees murduvad kiirelt.
    Aga ma ütlen et sa kiirustad ette, mingit suuremat debatti Chemtrailide teemal pole veel toimunud ja see pole ka meie kohus neid automaatselt kõigi soovijate jaoks korraldada. Siin peab omama kannatust juhul kui nii mastaapsete globaalteemadega tegemist.
    Pea meeles, et see oli vist esimene kord kus Eesti tv-s sellistest lennukitelt teostavatest kliimamanipulatsioonidest räägiti. Eesti on muust maailmast ja teemaga tegelevatest kodanikuliikumistest maas !! Ja vot just see ajast maasolek on suurim puudus mida meie teadusringkondadele ja meediale saab ette heita - see fakt et sellest absoluutselt ei räägita, vaid pigem isegi varjatakse ! Õnneks ei ole olukord enam täiesti lootusetu..

    ReplyDelete
  6. ...midagi pole parata, on inimesi kes mõtlevad ise ja on inimesi kellele teised peavad kõik ära tõestama.

    ReplyDelete
  7. ...aga seda pilti vaadates meenub mulle meie Peaministri soovitus, mingites kommerts TV uudistes, kanda fooliumi peas siis kui on oodata Päikesetormi, mille eest hoiatavad teadlased ja NASA spetsid...
    Aga miks siis ka mitte...ilus peakate. Pealegi veel Peaministri enda soovitus rahvale. Hakkame kandma?

    ReplyDelete
  8. Mis hakkame kandma..
    Teeme parem tööstuse!
    Hakkame müüma ja saadud raha eest tellime pinnase ja veekogude proove.
    Saab teha erinavaid disaine ja värve. Ja kõrvadega ja tuttidega.Teeme kataloogi, kust saab tellida.
    Äriidee missugune. Ma ei imestaks, kui maailmas keegi seda juba teeks

    ReplyDelete
  9. Usk on relv, mille vastu ei saa.
    Üks mu tuttav ütles teie temaatika kohta järgnevalt, kui küsisin, kas nende vandenõude esiletõusu pärast peaks muretsema:
    "Ma küll muretseks jah. Kui inimesed hakkavad uskuma igasugu asju ilma faktide korraliku vaatamist ja hindamist. Umbes nagu USAs usuvad osad inimesed, et maailm on 6000 aastat vana. See näitab siiski meie, kui teadusel ja teadmistel põhineva maailmapildi, ründamist. Sellisest lihtsameelsuse tõusust räägib ka Richard Dawkins oma sarjas Enemies of reason: http://www.youtube.com/watch?v=gyQ57X3YhH4"

    ReplyDelete
  10. see on väga kena, et sa oma mõtteid jagad.

    Aga tegelikkus on see, et sina lihtlabaselt kritiseerid praegu sulle võõral territooriumil meie hobi.

    Me oleme kõik üks tervik ja ühel planeedil, mis juhtub teiega, juhtub ka meiega. Meie tunnetame terviklikkust ja selles meie vahe ongi.

    Ja hobi omamine ei ole paranoiline.
    Hobi omamine on tervislik ja see (erinevalt sellest, et chemtrail pole fakt) on teaduslikult tõestatud.

    Soovitan sullgi endale üks kena hobi leida, mitte tulla teiste territooriumile nende tegevust kritiseerima.

    Sa võiksid näiteks teha oma taevavaatlejate paikapanemise blogi ja samasisulise saate ka.

    Kas TÜ on Tartu Ülikool?

    ReplyDelete
  11. "Usk on relv, mille vastu ei saa."

    Usk on pigem mõlemapoolne. Üks usub Jumalat ja teine usub et Jumalat ei ole. Üks usub mingil seletamatul põhjusel kollektiivi ja teine ainult üht indiviidi..
    Usust tähtsam aga on Teadmised, Faktid, Tähelepanu ja Isiklik Kogemus ! Need määravad ära mõistusliku inimestevahelise suhtlemise, mis pole piiratud lõplike ettekirjutatud Tõdedega vaid on avatud vaimsele ehk mõistuslikule Arengule. Viimane aga saab tekkida vaid informatsiooni (tõestusmaterjalide) kogumise ja analüüsi käigus.

    Kas peaks muretsema chmetrail "vandenõude" esiletuleku pärast ? Kui ma oleksin selle Chemtrail Globaalse Agenda peaorganisaator, siis antud juhul küll, arvan.

    ReplyDelete
  12. peaminister kunagi vihjas mis toimub. lennukitelt külvatakse lastetoetusi.

    ReplyDelete
  13. Ma mõtlen ka, et pole kena tulla siia MEIE blogisse ja öelda kuidas ja mis on õige ja veel SOLVUDA millegi peale...Vaadake ikka pealkirja milline teema siin ruulib! Aga aitäh tähelepanu eest, hea seegi.

    ReplyDelete
  14. Ise te soovisite ju tähelepanu, nüüd te saite selle ka. Kui vaatasin Mareki blogi, siis toimite täpselt vastupidi öeldule - ega ei ole kena tõesti sõimata või halvustada. Aga tähelepanu tõmbamises olete ise süüdi ja miks te arvate, et see pidi olema kiitev või neutraalne jne?

    ReplyDelete
  15. Mis sind nii endast välja ajas?

    Mareki blogist ei tea mina isiklikult midagi.
    Mina mõtlesin, et tõmbame tähelepanu teemale, kui sellisele, mitte meile või meie blogile konkreetselt.

    Ju me siis oleme nii säravad isiksused:)

    Sa ära võta seda isiklikult, me niisama nöögime.
    Selle asemel, et siin solvatud uhkust mängida, tegele parem tõestamisega, et kõik see materjal siin blogis on jama, ulme, fiktsioon ja muidu ebaterve sonimine.

    Kui sa seda suudad, siis langeme kõik su jalge ette tolmu ja täname sind puhta taevani ja oleme su ustavad jüngrid aegade lõpuni

    ReplyDelete
  16. Pealtnägija kajastas chemtrail teemat ebaadekvaatselt. Arvatavasti teadlikult desinformeeriti rahvast kes enamik usaldab telepurgi arvamusliidreid pimesi.

    Kui kõik lennukijäljed oleksid ka "normaalset" päritolu, oleks ikkagi tegemist ulatusliku ökoloogilise probleemiga. Kahju, et on nii palju müüdavaid valelikke "eksperte", isetituleeritud "skeptikuid" kes kiidavad kaasa igale käibearusaamale ja üldlevitatavale ametlikule seisukohale.

    ReplyDelete
  17. just
    oligi juba lootus kadunud..
    aga näe..

    ReplyDelete