Thursday, May 19, 2011

Mõned pildid tänahommikusest Kuivastu taevast


 Mis paganama must jutt see on?
 see must jutt on praami tross

18 comments:

  1. Tore ! Must jutt on antud juhul arvatavasti lennuki poolt tekitatud koridor sellesse Haarpi laadse tehnoloogiaga laialiaetud kunstpilvede kihti. Kunstpilved üldse käituvad imelikult (mõnel päeval nagu aur), vahel võib näha chemtrail lennukit mille valge saba kõrvale tekiks justkui identse kujuga tume vari. Mõtlesime siis lõpuks välja, et see on seesama lennuki saba mis langeb allapoole ja läbib mingi pilvede kergema ja hajusama kihi nii et tekitabki tumeda koridori mis on koopia lennusabast.

    ReplyDelete
  2. Aga muidugi leidub nt. youtube'is palju materjali fotos ja videos kus räägitakse musta joone või varju, osakeste laserkiire tehnoloogiast vms. Seal on huvitav just see, et joont nähakse lennuki ees, mitte taga..

    ---
    What is that mysterious black line occasionally seen running parallel to, or ahead of, chemtrails?
    When I first saw this I thought it was probably just a shadow being cast by the chemtrail. But I've seen the phenomenon several times when the position of the sun was such that it was obvious that the line could not be a shadow.
    Some investigators think these dark lines are strongly indicative of particle-beams which would be greatly enhanced by the addition of aerosol metallic elements.

    ReplyDelete
  3. Okei, ütleme lühidalt, et te olete liiga paranoilised. Sellist asja tehakse ainult Ameerikas. Eesti riik on õnneks megavaene ja valitsus kasutab teisi meetode, piirdudes psühholoogilise rahvakontrolliga.
    Igatahes, kõik algas 50.-60. aastatel koos UFO projektiga.. kuna Ameerika on korrumpeerunud natsiriik.

    Aga vaadake parem veel toredaid dokumentaale:

    Earthlings
    http://www.youtube.com/watch?v=FOZm9CBbCR4

    Sicko
    http://www.youtube.com/watch?v=Qg6yyrhsX8E&list=PL5B2FD9B6566BC3AC

    Viimane annab teada rohkem, kui korrumpeerunud meie kõigi poolt armastatud Ameerika on.

    Raha on see, mis neile võimu annab, üksi ei saavuta te mitte sittagi. Kui teil oleks kasvõi terroristlik toetus..

    Ikkagis, te olete liiga paranoilised! Ja seda tehakse ainult AMEERIKAS! Kui teil neid haigussümptomeid pole, järelikult keemiat eesti taevas ikka pole. Pigem tundub, et te langesite eesti võimu psühholoogilise kontrolli alla.. hmm..

    ReplyDelete
  4. Fotodel on kõige tõenäolisemalt tegu kondensjälge varjuga, fantastikasse ei maksa laskuda: http://www.ilm.ee/index.php?48090
    On võimalik, et tegu on hajujäljega, see tekib tavaliselt lennuki laskumisel või tõusmisel läbi allajahtunud veepiisakestest koosneva (mitte küll tingimata) pilvekihi, mistõttu tahmaosakeste, lokaalse õhutempertuuri muutuse või õhu muudetud turbulentsi jmt mõjutuste tõttu jääb lennukist maha pilvetu jälg (distrail), mõned näited: http://www.weatherscapes.com/album.php?cat=clouds&subcat=distrails
    Kas te olete sellega kursis: http://contrailscience.com/contrail-to-distrail/, seal on palju infot Teid huvitava teema kohta ja erinevad osapooled on seal sõna võtnud.
    Hakatuseks on väga hea see: http://en.wikipedia.org/wiki/Contrail ja see: http://en.wikipedia.org/wiki/Chemtrail_conspiracy_theory

    ReplyDelete
  5. jah me oleme lingiga contrailscience.com tuttavad aga me arvame et see on 90-datest tehtav propaganda, milles ka teadlased osalevad ning on sisse mässitud. Selleks et kasvõi hetkeks mõelda võimalusele, et umbes kuni 2009 aastani Eestis need uut tüüpi contrailid puudusid, soovitan minna kunstimuuseumisse, vaadata vanu loodusmaale, fotosid ja dokumentaalkaadreid (nt. Okupatsiooni muuseumis). Mina isiklikult toetungi põhiliselt oma mälule ja tehtud vaatlusmaterjalidele chemtrail pilvede kohta. See kuivõrd seda materjali teised tõestusmaterjalidena hindavad sõltub neist. Kui ikka ei taha uskuda, et maailmas või Eestis kliimamanipulatsiooni projektid käivad, siis mis teha. Küllap ei suudeta näha taolise kahtluse praktilist väärtust ja poolehoid ametlikele, avalikkuses aktsepteeritud teaduslikele andmetele on suurem. Fakt on aga see, et mõlemad versioonid on ühtviisi "õhus" kuna piisav selgus on siiani tegemata.

    ReplyDelete
  6. "Fantastikasse ei maksa laskuda"

    Kogu blogi on täis foto-fantastikat. Kui vaadata Haarp pilveribasid, neid pilte on kogunenud juba sadu...Videos niisamuti.
    Võib-olla arvutimängudega harjunud inimestele ongi kõige raskem ära seletada, misasi on normaalne looduslik ilm ja kuidas ta näeb välja...

    ReplyDelete
  7. ...aga...mulle tundub, et olemegi juba ulmelise atmosfääriga planeedil...selline polnud taevas ei 1960, 1970, 1980, 1990, 2000...see on olnud selline mõned aastad. Leppida või mitte, selles on küsimus.

    ReplyDelete
  8. Mina näiteks ei ole paranoiline, olen kunstnik kes õppis koolis reaalaineid. Kunstnik käitub ja teeb tööd vabalt, ei pea alati piirama oma huvisid, teemavalikuid, ühiskonnas heakskiidetud standardeid jne... Kunstnik ei pea isegi järgima mingit kehtestatud "kaasaegse kunstniku" mudelit...Näiteks võib tänapäeva kunstnik ühel päeval hakata sisemiselt hoopis judomeistriks või politseinikuks. Kes keelab mul hakata ühel päeval tegelema murettekitavate globaalteemadega ? Ma ei pea selleks olema teadlane, et alustada kuskil "nullist". Oma infot leian sealt kust kõik teisedki. Kas internet, youtube või google'i on kehvem või ebausaldusväärsem koht kui valitsuse asutuste info ? Mõlemal juhul on vajalik isiklik tähelepanu ja mõistus. Miks ma peaksin kindlasti valima kõikirahustavate "tervemõistuslike" ja "ekspertide" poole kui mul on piisavalt informatsiooni, mis nendega vastuollu läheb. Olukord on ju selline, et poole viimase aasta jooksul pole ma kuulnud veel ühtegi uut chemtrail "müüti" teaduslikult ümberlükkavat ja ammendavat selgitust. Samas koguneb pidevalt juurde materjale maailma tippkorruptsiooni kohta nii majanduse, toidu kui meditsiini alal. Korruptiivsest maailmapoliitikast ja läänemaailma sõdadest ei jõua rääkida.. Lugege kasvõi Obama teadusekspert-nõustaja John P. Holdren'i raamatut Ecoscience, mis räägib lisaks kliimamanipulatsioonile ja spreimisele ka populaarsel inimpopulatsiooni vähendamise teemal ( ta ütleb, et ooptimaalne elanike arv on 1 biljon - umbes nagu Bill Gates ja tema hästirahastatud vaktsiiniprojektid ).

    Wikipedia lingid contrailide kohta on muidugi esmane asi millega algajal tuleks tutvuda..

    Erosele ütleks et Earthlings loomapiinamise ja Sicko korporatiivmeditsiini filmid ammu nähtud ja tegelikult palju rohkemgi veel. Me oleme suhteliselt hästi informeeritud igast elu- ja aktivismiterritooriumist. Aga me ei tule ka ütlema kellegile, et nt. inimesed on loomadest antud hetkel tähtsamad kui juba populatsiooni vähendamise teemast sai räägitud. Me ei tuleks ütlema, et sa oled näiteks paranoiline, või tegeled ebaoluliste teemadega, kuna pead neid filme oluliseks.

    "Raha on see, mis neile võimu annab, üksi ei saavuta te mitte sittagi. Kui teil oleks kasvõi terroristlik toetus.."

    Rahumeelselt protestides võib saavutada palju, probleem on hästiinformeeritud inimeste vähesus ja hariduspoliitika mis toodab igati kuulekaid indiviide. Ülemääraseid kohustusi pole mõtet endale võtta, võibolla me viimased 15 a. oleme tegelenud juba vähemalt kahe sarnase teemaprojektiga, nähes nii selle algust kui lõppu...Elab siis ka chemtrailteema üle !
    Terroristitoetus ? Al-Qaeda - kliimamanipulatsiooni ja chemtrailide vastane ja rahastaja ?... Mõte väärib kaalumist. :)

    ReplyDelete
  9. Eks see ole jah igaühe asi, mida uskuda. Kus te võtate, et ma mängin videomänge ja ei oska looduslikku ilma eristada tehislikust jne? See on ikkagi üsna eelarvamuslik suhtumine.
    Teile teadmiseks, et ilma olen ma üle 15 a jälginud ja arvutiga olen ma tutvust teinud alles viimastel aastatel. Videomänge pole kunagi mänginud.
    Teie toodud seletused kalduvad siiski päris palju fantastikasse. Ja mingi põhjus ju peab sellel ka olema, miks te pooldate vandenõuteooriad, kuid arvate, et füüsikalised seletused pole rahuldavad. Fotod, vaatlused ja subjektiivsed arvamused pole siiski piisav tõend. Kui teil on reaalhariduslik taust, siis peaks olema seda kergem mõista. Ma arvan, et vaja oleks, kui te teete mingisuguse põhjalikku artikli sel temaatikal.
    Siia kirjutati üks väike artiklike sel teemal: http://geograaf.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Ja kust sa võtad, et need märksõnad said sulle öeldud ? Arvutid ja looduse mittenägemine on täiesti levinud tunnused kaasaegses ühiskonnas. Minu vastused ei ole seni olnud konkreetselt ühele inimesele. Pigem vastan mingitele paljulevinud tsitaatidele. Üldse kirjutan täna ehk juba 20-ndat vastust chemtrail teemal. Mul ei ole aega igalpool isiklikuks minna.

    Võibolla teemegi artikli aga vahepeal tuleb koguda ka materjali. Mina ilmatarkade, teadlaste ja skeptikute asemel ootaksin põnevusega järgmist chmetrailpäeva.

    Mida võiks blogisse välja panna on blogitegelaste kirjavahetused ja pöördumised meedia poole. Äkki luua ka rubriik - KKK - korduma Kippuvad Küsimused. Informeerin, et enne Pealtnägijat käisid kaks blogijat ka Nõmme Raadios chemtrail saadet tegemas. Saade koos pildi ja videomaterjaliga on siin blogis üleval kolmes osas.
    http://chemtrail-ee.blogspot.com/2011/04/nomme-raadio-chemtrail.html

    ReplyDelete
  11. http://geograaf.blogspot.com/
    No ja teie olete siis selle õpilase pedagoog või, mr. Jüri ?

    ReplyDelete
  12. Palun tõestada seda: "umbes kuni 2009 aastani Eestis need uut tüüpi contrailid puudusid" (5 kommentaar)...

    ReplyDelete
  13. Pane tähele ! Meie - st. Meist keegi pole öelnud et toetame mingit vandenõuteooriat. Kui inimene ütleb, et chmetrail spreimine kliima mõjutamiseks on vaid vandenõuteooria, siis mida selline väide räägib sellise inimese enda kohta ?? See räägib seda, et see inimene on eelhäälestatud ja lepib esimese pähetuleva hinnanguga. Ta ei lähe uurima või otsima neid materjale, militaar kliimamanipulatsiooni dokumente, fotosid, videosid mis tema eneseküllast teaduslikku rahulolu kõigutaksid.
    Ja kelle viga selline pedagoogilis-hariduslik kultuuriline käitumine on ? Arvan, et mitte meie.
    Te ütlete, et meile füüsikalised seletused pole rahuldavad. Ka see on teie täiesti endapoolne väljapakutud väide, kuna arvate et vaid teie teate mis on õige teaduslik käsitlus nendest lennukijälgedest. Ehk, te olete juba eelhäälestatud hetke maailma teadusringkondades tunnustatud ja kehtestatud käsitlusega.
    Samal ajal teeme meie vajalikku uurimistööd ja kogume vasturääkivaid andmeid-tõestusmaterjale, mida siia blogisse on kogunenud juba piisavalt palju, et viimasegi überteadlase jalgealust õõnestada.

    ReplyDelete
  14. Palun tõestada seda: "umbes kuni 2009 aastani Eestis need uut tüüpi contrailid puudusid"

    Täpsustan, et ütlesin teisiti - chemtrail lennukite tugevam spreimine algas umbes 2009 aastal. Süstemaatiliselt hakkasime dokumenteerima 2010. Samas tuginen tagasivaadates ka enda fotomaterjalidele Eesti taevast mis algavad alates 2005 aastast. 2005-2008 leidsin vaid üksikuid päevi kahtlasemate pilvede ja lennukijälgedega ( samas iga aasta rohkem ). Esimene konkreetne pildistus chemtrail lennukist on tehtud 10.01.2009:
    http://chemtrail-ee.blogspot.com/2010/06/chemtrails-in-tallinn-estonia.html

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Ma ei ole Mareki pedagoog, ta mu kaasõppur ülikoolis. Vabandan, kui ütlesin midagi liiga teravalt või eelhäälestatult, aga eks see ole paratamatu, kui ollakse elu aeg elanud pimeduses.
    Jah, arvutid jne on tänapäeva ühiskonna tunnuseks, need on siin laialt levinud, kuid ikkagi on päris palju ka neid inimesi, sealhulgas noori, kes pole kuigivõrd arvutite ja virtuaalmaailmaga seotud, vaid kellel on tõesti kogemus maalähedasest elust. Olen käinud väikestes Eesti maakoolides ja tean seda omast käest öelda. Ka linnakoolides ei ole väga raske leida õpilast, kes pole seotud tugevasti Internetiga jne ja kellele pole loodus midagi harjumatut, mis on muidugi ainult tore.
    Ma arvan, et KKK oleks hea mõte küll, sest siis koht, kust alustada, kui pole teemaga tuttav.

    ReplyDelete
  17. Interneti kasutamine või kasutamata jätmine ei ole takistuseks või vabanduseks, et mitte kasutada oma looduse poolt antud analüüsivõimet.

    Mina olen näiteks internetti kasutanud u 1,5 aastat. Elasin Saaremaal tillukeses külas ja kasvatasin köögivilja ning pidasin lambaid.
    Läkisin sinna elama peale kõrgkooli Tartus. Mul ei olnud telekat, internetti.

    Kõik, mida loen ja vaatan ei ole samastamisobjekt vaid suudan suhtuda küllaltki neutraalselt.
    Aga valus on see, mis ma näinud olen.
    Ja kui valus peab olema neil, kes seda dokumenteerivad ja meeleheitlikult üritavad planeedi kaaselanike silmi avada.
    Me ju ei räägi siin ainult mõnest pilvetriibust ja "tõestamisest" - rumal on seda juba nõuda.Fotode põhjal? no kammooon..

    Tegeliklt on olukord väga kohutav.
    Olgu see tõde, mis ta siis on
    Meile seda keegi nagunii ütlema ei tule. Või kui tuleb, siis järelikult on see vale.
    Ja see daamid ja härrad on selle asja juures see kõige valusam koht.

    Päästma ei tule meid keegi.
    Me peame seda ise tegema.

    ReplyDelete
  18. Siin mainiti ka seda, et pole antud ametlikul tasandil veenvat seletust mõne vastuolulise fakti või tähelepaneku kohta: "Olukord on ju selline, et poole viimase aasta jooksul pole ma kuulnud veel ühtegi uut chemtrail "müüti" teaduslikult ümberlükkavat ja ammendavat selgitust." Asi on ilmselt selles, et asjatundjad ei võta neid tõsiselt, et vaevuks uurimagi.
    Minu analüüsivõime näitab seda, et teie teooriad jmt ei ole piisavalt põhjendatud. Ütleks veel seda, et kes otsib, see leiab. Kui hakatakse mingile seletusele või teooriale otsima tõestust, kinnitusi jne, siis need tavaliselt ka leitakse. Antud temaatika puhul pole see mingi probleem.
    Ja pole siin ka mingit vabandust seoses Internetiga, vaid selgitasin veidi olukorda.

    ReplyDelete