Thursday, May 19, 2011

Minu arvamus...

Pealtnägija saates esines oma arvamusega staazikas lendur( mis oligi väga ettearvatav käik saates...) tõendades, et kõik need jälje on taevas peale lennuki ülelendu, on loomulik saast, lennunduse leviku tulemus jne. MINU MEELEST ON SEE SELETUS VEELGI HULLEM KUI ÜKSKÕIK MILLINE VANDENÕUTEOORIA...KUI KÕIK SEE SODI MIS SEAL TAEVAS PÄIKEST VARJAB, PILVI MUUDAB, VASTU VIKERGAARETAB JA TAEVA NING LOOJANGU VÄRVE KUJUNDAB ON, PANE TÄHELE "LOOMULIK"!!! NÄHTUS...SIIS TULEKS LENNULIIKLUST POIKOTEERIDA, LÕPETADA, UNUSTADA SELLINE SAASTAV TRANSPORDILIIK IGAVESEKS !

9 comments:

  1. Justnimelt ! See piloot kirjeldas tavalist mootorit koos tavalise contrailiga. Ei sõnagi mingitest uut tüüpi lennuki reaktiivmootoritest - teema mille üle on maailmas samuti terveid debatte ja vaidlusi peetud. Ometi, meie usaldust väärivad just lihtrahvas ja riigivalitsustest, -korporatsioonidest ning teadusasutustest sõltumatud inimesed, kes ei lepi lihtsakoeliste seletustega vaid tegutsevad oma silmade, kogemuse, sisetunde ja vaistu ajel ning esitavad teravaid küsimusi. Fakt on see, et kliimamanipulatsiooni projektid eksisteerivad vähemalt 20-50 a. Oleks rumal arvata, et neid ei ole laialdaselt juba kasutatud ja ellu viidud.

    ReplyDelete
  2. Ilmaga on võimalik küll manipuleerida, nt Mosvas paraadi ajaks aetakse pilved ära. Kuid kliima manipulatsioon nõuab ikka väga suuremahulisi töid.
    Millised need uut tüüpi reaktiivmootorid on, mis neil erinevus on varasematest?

    ReplyDelete
  3. Arvamus on minu meelest sõimav ja mõned sõnad on veel valesti ka kirjutatud (boikoteerima, vikerkaaretab). Milleks minna arvamuse peale nii närvi? Piloodi tõekspidamised on sellised ja tema esitas need avalikkusele. Kas teile meeldiks, kui keegi kirjutaks sellise arvamuse teie kohta?
    Et vältida võiks emotsionaalsust ja jääda ikkagi argumentidele jne truuks, isegi kui see on nii ülioluline teema.
    Teie jutust jääb mulje, nagu oleksid kõik halod, värvilised loojangud jne mingi keemia, manipulatsioonide jne tagajärg, ega ikka ei ole küll, tuleb hakata endale aru tegema, et ka looduslikult on sellised asjad võimalikud ja need on tavalised, olgu siis inimesega või inimeseta.

    ReplyDelete
  4. ..ehee! Nüüd läks närvi Jüri!. Mul pole piloodi vastu mitte midagi...igaühel on õigus oma arvamusele, ka minul...ja no...kirjaviga...see pole küll põhjus mis arusaamatust tekitab...
    Igal juhul on tarbtu lennutransporti kasutada pudelivee ja lõikelillede maailma ühest otsast teise transportimiseks...Minu arvamus.

    ReplyDelete
  5. ...aaa kas ma olengi sutsuke juhm vä? No ma ei leia midagi isiklikku seal arvamuses mis blogi lehel..."Sõimav"???...

    ReplyDelete
  6. Ükskord tuleb teha siin ka tõsise sõimamise rubriik kõigi kliimateadlaste aardessil näiteks :)

    Marek: "Millised need uut tüüpi reaktiivmootorid on, mis neil erinevus on varasematest?"

    Chemtrail artiklite hulgas on Jerry E. Smithi uurimustöö kokkuvõte (ta ise on raamatu "WEATHER WARFARE: The Military’s Plan To Draft Mother Nature" autor):
    "The Painful Truth About "CHEMTRAILS"" (High Bypass Turbofan theory)
    artikkel:
    http://www.jerryesmith.com/index.php/156
    ---
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jerry_E._Smith

    ReplyDelete
  7. artikli lõpp:
    "In short, there are provable covert releases (spraying) – but probably not from commercial jetliners. "Chemtrails" is a popular misconception that actually plays into the hands of the military, as all this Chicken Little nonsense has kept the mainstream media from investigating and reporting on the real releases and the real environmental dangers. Sadly, "chemtrail" activists are doing more harm than good. Rather than agitating against "chemtrails" we should be advocating "blue skies." Unfortunately, that might ground the aircraft industry as we know it."

    See ütleb nii mõndagi aga mul ja tuhandetel mujal üle planeedi on ikka küsimus, millest tekivad teatud tüüpi nähtused nendes ebanormaalse välimusega pilvedes. Ükskord näiteks pildistasin peakohal üksikut tüüpilist chemtrail pilvetükki muidu sinises taevas ja olin jahmunud et selles olid värvid (silmaga nähtavalt). Fotod blogis olemas (5.10.2010). Pilvefoto algab alates IMG_0969 kuni IMG_0980 (9 fotot):
    Chemtrails in Tallinn - colored cloud (5.10.2010)
    http://chemtrail-ee.blogspot.com/2010/10/chemtrails-in-tallinn-estonia-5102010.html

    ReplyDelete
  8. Nende värviliste pilvede kohta kirjutasin värskema postituse kommentaari arvamuse.
    Eelmise kommentaari kirjutasin rahulikus meeleolus, kuid sõnavõtt on terav. Ma näitasin Teie arvamust 11 enda tuttavale, et mida nad arvavad sellest ja 8 neist arvas, et tegemist on halvustava, negatiivse või sõimava arvamusega, 2 arvates oli arvamus neutraalselt meelestatud ja üks arvas, et hea, et julgeti oma arvamust väljendada ausalt. Et ma ei tea, üsna paljud saavad ikkagi sellest arvamusest üsna või väga negatiivse sõnumi.

    ReplyDelete
  9. Aitäh, Jüri...aga ega need meie seisukohad siin ni väga polsitiivsed ei olegi.Mulle tõesti ei meeldi selline kunstlikult trellitatud taevas ja varjutatud Päike.(D vitamiini varjutamise vandenõuteooria!) Miks ma peaks siia Eestisse ootama HAARPi kujundatud ilmastikku? Maavärinaid või üleujutusi. Parem ikka enne kisama pista...ja tore kui kõik ongi VALE ARVAMUS. MA EI TAHAGI ET SEE OLEKS TõSI aga ta tundub OLEVAT TÕSI.

    ReplyDelete