Monday, May 16, 2011

Küsimus suurele ringile

Leidsin paar videot jutuubis, kus üritatakse tõestada, et chemtraile ei jäta lennukid vaid miski muu. Taevas lendavate ja spreivate lennukite kujund on vaid hologramm.
http://www.youtube.com/watch?v=lnk1AlvhMzE&feature=related 
???

2 comments:

  1. ...ja jaa, see teema läheb väga sügavalt UFO, ET ja NWO jne Vandenõuteooriatesse. Teretulemast hullude sekka! Soovitan lugeda David Icket ja kõik muu osutub üleliigseks.

    ReplyDelete
  2. Need tekkivad ja kustuvad valguslambid lennuki kontuuridel võivad siiski olla eri nurga alt Päikese valguse peegeldused (õhusõiduki detailid jne.). Samas näiteks militaartehnoloogia on läbi viimase sajandi aastakümneid olnud ees sellest mida avalikkuses teatakse. Hiljuti pildistasime ka lennukit päevasel ajal, kaadrisse jäi see koos tugeva valgusallikaga tumedamal siluetil. Siis veel see video blogis (17.09.2010) kus madalalt sõitev lennuk Pääsküla kohal spreimise katkestab ja tavalise kiirelthajuva contrailiga edasi lendab. Lisatud fotolt on näha sarnast 'lampiderida' - http://chemtrail-ee.blogspot.com/2010/09/chemplain-runs-out-of-chemtrail-tallinn.html

    ReplyDelete