Tuesday, May 24, 2011

Kallid blogiväisajad

Kuna paljud kommentaatorid on juhtinud tähelepanu asjaolule, et meil ei ole piisavalt avatud meelt ega teadmisi ega analüüsivõimet, kutsun neid ja kõiki teisi
vaatama Jüri Lina suurfilmi ""TÄITMATU UROBOROS. Massoonide salakaval taktika"
Tegemist on triloogia viimase osaga

Esilinastused Eestis:
Neljapäeval, 2. juunil kell 19 Tallinnas kinos ”Sõprus” (pileti hind 5 eurot). Tallinnas enne filmi koostöös Raadio 2-ga loeng sellest, miks selle filmi väntamine oli hädatarviklik.
Reedel, 3. juunil Tartus kell 19 Dorpati konverentsikeskuses, Turu 2, TASKU, Baeri kinosaalis (pileti hind 5 eurot). Sissepääs jalgsi Turu tänavalt, autoga Soola tänavalt.
Pühapäeval, 5. juunil kell 17 Pärnus, hotelli ”Strand” kinosaalis Tammsaare pst 35 (pileti hind 5 eurot).
Algul on juttu filmi valmimise taustast, lõpuks on võimalik esitada küsimusi.
Filmi treilerit saab näha siit:
http://www.jyrilina.com/index.php?page=taitmatu-uroboros

ja siis räägime uuesti, kes meist on peast soe, kes leige ja kes ei tunne üldse midagi ning need, kelle jaoks on kõik täiesti normaalnne
ja võibolla julgeme siis rääkida asjadest, mis tõelist julgust nõuavad

5 comments:

  1. selleks, et planeeti päästa ei pea olema raketitedlane muide.
    Ja kui on siin tõepoolest inimesi, kes arvavad, et Lina teos ei ole muud, kui järjekordne ebaterve sonimine, siis olgu Ansip neile armuline.
    Siin enam ei saa meie aidata.

    ReplyDelete
  2. Aitäh, Tuuli!
    Oligi see üritus plaanis. Linaga juba pikemalt kontaktid seoses D vitamiiniga...
    Raamat "Varjatud tervisevalem" autor Jüri Lina, kolmas, täiendatud trükk. Kirjastus "Referent" Stockholm, 2011

    ReplyDelete
  3. "ja siis räägime uuesti, kes meist on peast soe, kes leige ja kes ei tunne üldse midagi ning need, kelle jaoks on kõik täiesti normaalnne
    ja võibolla julgeme siis rääkida asjadest, mis tõelist julgust nõuavad "

    Keskenduda ei tule personaaliale ja inimestevaheliste suhete mürgitamisele (!), vaid chemtrailide tõestamisele. Kus on tõestus?

    ReplyDelete
  4. Keegi siin ei vaidle vastu, et keskenduda tuleb chemtrailide tõestamisele. Sellega me siin tegelemegi ja selleks blogiga alustasime. Vaata kui kannatlikult oleme terve aasta materjali Eesti kohta kogunud. Kedagi me enneagselt oma infoga ei tülitanud ja kellegilt midagi ka ei nõudnud. Nii kogunes blogis selle aastaga märkamatult umbes 8500 külastust. Pealtnägija saade lennutas selle nädalaga 11500 peale.
    Lihtsalt peab aru saama, et kõike ei ole võimalik tõestada ühe päevaga, eriti taolise globaalse teema juures. Olukord nõuab palju aega ja ka raha (testid). Sadade tähelepanelike inimeste moraalne toetus on samuti väga tähtis argument sellel teel.

    ReplyDelete
  5. keskendumine personaaliale...hmmm huvitav sõnapaar iseenesest..

    ära võta isiklikult rektiivsaba, et minu jaoks on teema laiem, kui pilvetriip ja selle materialiseerumine sinu või minu või hoopis meie kollektiivses reaalsuses

    sulle on see film igatahes kohustuslik
    Või äkki sa ei julge...sest see on tegelikult ka päris jube

    ReplyDelete