Sunday, May 8, 2011

Halod Eestimaa taevas, 7.05.2011


















Saadan teile mõned pildid halode esinemisest. Pildid on tehtud 7 mai varahommikul u kella 7 paiku Pärnumaal Tahkuranna vallas. Vaatepilt missugune.

Parimat soovides.
Ilona

_ _ _

4 comments:

  1. Esimene foto näitab selgelt, et horisondi kohal on chemtrail pilv. Nii et arvatavasti on tõesti tegemist chemtrail haloga. Huvitav on siin see, et halo rõngas on kahekordne. Ehk on see mingi pilvevines ja -kihtides tekkiv peegeldus ?

    ReplyDelete
  2. See pilt on väga sarnane, selle pildiga, mis Saaremaal u kuu aega tagasi oli hirmuäratavalt sagedane. taevas enamvähem selge ja halo õrnas pilvevines. Just nende ereksate kohtadega. Kahekordsus on huvitav. Kas võib olla selle põhjuseks hoopis kaks eraldi pihustatud kihti? Täna oli Kuressaares täiesti õõvastav trailimine täiesti selgesse taevasse...

    ReplyDelete
  3. Nagu ma aru saan, siis jääkristallid kohe mitte kuidagi ei saa olla taolise nähtuse põhjustajaks, ega?

    ReplyDelete
  4. Kus need ülisagedased "jääkristallid" siis varasematel aegadel olid ?
    Meie dokumentatsiooni põhjal algas süstemaatiline (nähtavalt rohke) lennukite spreimine Eestis umbes 2009 aasta lõpust. 2010 veebruaris hakkasime pildi ja videomaterjalidena neid teadlikult jäädvustama ning alustasime blogiga. Üsna varsti täheldasime ka sagenenud halode efekti, lisaks värvilaigud pilvedes. Need nähtused on muutunud nüüdseks peaaegu iganädalasteks, ühel nädalal oli näiteks Tallinnas kolm haloga päeva järjest..

    ReplyDelete