Saturday, May 21, 2011

Kuidas teha chemtraili



ALUMINUM-BARIUM SÜSTEEM ehk Kuidas teha chemtraili-How to Make a Chemtrail

..

9 comments:

  1. Tere,
    Ma vaatasin teid pealtnägijast ja mul tekkis küsimus. Kuhu te kavatsete edasi kolida ja millega sinna minna (transpordivahend)?

    ReplyDelete
  2. Heidil kohe nii tõsine mure...?

    ReplyDelete
  3. Võiksite vastata küsimusele, mitte vastata küsimusele küsimusega. Kui inimene tunneb huvi, mis selles siis halba on? Sarnane mõte või huvi tekkis võib-olla paljudel.
    Saite oma oodatud tähelepanu ja nüüd peate sellega hakkama saama. Tõrjuda seda enam ilmselt ei õnnestu.

    ReplyDelete
  4. See paraku on aga salajane informatsioon, mida avalikus netikeskonnas arusaadavatel põhjustel ei jagata. Näed ise, millised inimesed siin figureerivad.
    Heidi, su küsimus
    küsimus on väga asjakohane kuigi toonilt veidi noriv.
    "Et mis planeedile siis ja millise transpordivahendiga?"
    "Normaalsele planeedile ja bussiga"

    Tõelistele huvilistele vastame rõõmuga, sellistele küsimustele aga proovime vastata ilmselt täpselt nii absurdse vastusega, kui on esitatud küsimus.

    Teeme oma parima

    ReplyDelete
  5. Kui olukord looduskeskkonnaga ja inimeste või riigisüsteemiga totaalselt ära keerab, siis peab minema sellisesse kohta kus seda veel sellisel tasemel ei ole suudetud teha. Seni aga on mõtet inimestega suhelda ja enda kogutud infot jagada. See avardab maailmapilti ja arendab kriitilist mõtlemist igasuguse autoritaarsuse suhtes, olgu see siis riik, valitsus, teadus- ja haridusasutus, või mõni muu tööandja.
    Mis tähelepanust te räägite, ärge tehke nalja..

    ReplyDelete
  6. ju me siis lihtsalt oleme niivõrd säravad isiksused

    ReplyDelete
  7. Transpordivahend ? Sa vihjad sellele et juhul kui selleks oleks lennuk siis sõidaksin põhimõtteliselt sedasama chemtraili spreivas masinas mille vastu võitleme ?
    Meie väide on aga, et spreimisega tegelevad spetslennukid. Vaata seda Havai, Maui saate videot mis hiljuti välja sai pandud. Seal räägib lennukontrolli töötaja, kes sai teadlikuks chemtrail spreioperatsioonist kui jälgis ebatavalisel ja kommertslendudest erineval põhi-lõuna suunal lendavaid chemtrail lennukeid.

    Eelistatult sõidaks kaugele maale rongiga..

    ReplyDelete
  8. Kujutan ette, et kui üks inimene enda kohta Eestis peaks ütlema et ta on jah särav isiksus, siis ei andestata talle seda valet mitte kunagi :)

    ReplyDelete
  9. just.
    kahjuks meil juba puht geneetiliselt pole see võimalik

    ReplyDelete