Tuesday, May 24, 2011

22.mai 2011.Lääne -Virumaal



Kaks alumist püsivat jutti jätsid taevasse Prantsuse lennukid. Ülemise jättis Hiina lennuk aga selle peene juti tegi väiksematsorti lennuk mida lennuradar üldse EI näidanud. POLNUDKI OLEMAS. Fantaasia vili vist...

8 comments:

  1. Kui lp Aita viitsiks taeva pildistamise vahepeal tutvuda nn lennuradariks kutsutava veebilehe tehniliste alustaladega, siis saaks ta teada, et informatsiooni kogutakse sinna odavate ADS-B transponderite vastuvõtjatega. ADS-B transpondereid kannab võrdlemisi väike osa lennukitest ja näiteks MD80/90 seerial või CRJ'del (Eestis igapäevased) kohtab neid haruharva.

    Irooniline ja asjatundmatu lahmimine vähendab teie niigi väikest usaldusväärsust.

    ReplyDelete
  2. Kui mingi informatsioon on (näiteks radarisaidil) puudulik , siis peab korrektuure tegema nimetatud avaliku teabe sait.
    Samuti on muu infoga - põhjalikud analüüsid ja teadusliku tõestuse peavad esitama teadusprofessionaalid ja vastutavad isikud ehk riigiasutused.

    ffs - ebaproffesionaalne on külalisena siin blogis oma halbu emotsioone ja eelarvamusi eksponeerimas käia.

    ReplyDelete
  3. Kes tahab aitata, see aitab nagu saab.

    Tõepoolest ffs, oma superteadmisi eksponeerides ja teiste superteadmatust mõnitades oled sa ise suhteliselt ebausaldusväärne, nii inimese kui radariteadlasena.

    Kas aita kaasa või pane silmad kinni ja vaiki

    ReplyDelete
  4. Maga välja ffs ! Kas chemtrail blogi viga on see, et kõigil lennukitel pole võrdsel tasemel mingeid transpondereid ??! Asi pole ju üldse selles, see et ühe lennuki kohta meie andmeid hetkel ei tea (ühe radarisaidi vahendusel) on lihtsalt kõrvaline väike detail. Aita konstateerib talle nähtavat fakti, sellega viitab ta hoopis neile puudustele "rahvale avatud" jälgimissüsteemides. Selleasemel, et lihtsalt öelda välja ja lisada mida sa tead, käid siin lapsikult vingumas. Oled professionaal või ei ole ?? :)

    ReplyDelete
  5. Tahtsin,jah näidata,et lennukid pole kõigile lihtinimestel kontrollitavad. Kui oleksin lennunduse spets ega ma siin ei lahmiks. Pole ma ka arvuti ega foto spets, nii et arenguruumi on...

    Aitäh omadele kohe kaitsma tõttamast! Ma ei tea kuidas ma jälle suutsin kedagi nii solvata :O( Aga miks ma ei või veidi küünilisi vihjeid teha? Miks ma pean laskma endale pähe istuda ja peale astuda? Osa inimesi on vist juba väga hästi mõistusekontrollile allutatud...muideks...ka mobiiltelefon ja juhtmevaba internet teevad ajudes oma töö, lisaks spreitaevale.

    ReplyDelete
  6. ma tunne, kuidas see mõjub..
    surrrrr......surr breidämidž tuleb...

    võeh

    Aga iroonia kohta tahan öelda: Ei ole lihtne jääda leebeid selgitusi jagama, kui teemaks on niivõrd karmid asjaolud.
    Me oleme ka kõigest inimesed ja kork lendab pealt, kui tuleb jälle mõni kõiketeadja tõde paika panema.
    Tuleb aru saada ühest asjast: Me ei saa teada mitte midagi. Kõik on meie endi subjektiivne väljendus. Sul saab olla vaid arvamus. Ja see ei muuda asja olemust mitte üks gramm, mis keegi ffft teistest inimestest arvab.
    Seega keskendugem teemale ja inimliku faktoriga tuleb mõlemapoolselt arvestada.

    Vahel on mul tunne, et kogu mu eksistents on maailmale solvav, sest kõik võivad ringi käia, ajada suust välja suvalisis maailmatõlgendusi ja mina ei või?
    Lõhnab nagu diskrimineerimine ja inimõiguste rikkumine.

    ps iroonia on mulle isiklikult puhtalt meelelahutuslik ja ilmselt on täiesti kohane, arvestades, et see skeptikuid ärritab...
    aga ei tasu ju kõike väga isiklikult võtta

    ReplyDelete
  7. Minu elu parimad inimesed on olnud Saarlased...Lapsepõlve parim ja praegugi parim sõbranna Anu, elab juba ammu Soomes. Saaremaa juurtega oli ka mu parim tööandja ja ülemus ning ema-asendaja raskel ajal, Tamsalu sovhoosi peakokk Meeri. Võrratu töökaaslane 3Õde hotelli restoranis Nelle. Saaremaa ruulib!

    ReplyDelete
  8. See on kena.

    Siin elades sa ei arvaks võibolla nii ülivõrdes saarlastest kui sellistest.
    Oma isikulikult kogemusele tuginedes ei ole saarlane nüüd küll kõik see teravam nuga sahtlis.
    "Merega piiratud mõistus!" ütleb saarlane, kui tahab kedagi paika panna. Võta nüüd kinni, kelle kohta see käib..
    Nii kanged naed ei ole, et üht täisverelist mandrikat välja kannatada. Õrnema seedimisega saarlasel lööb igatahes kõhu lahti.
    See meie blogi teema on täielik tabu ja mind vaadatakse kui vaest imelikku.

    Mina ise olen muide Pärnus sündinud.

    ReplyDelete