Saturday, March 16, 2013

Võru taevas, 15. märts 2013


















Pildid saatis V.

8 comments:

  1. Jumala normaalsed pivled ju?!

    ReplyDelete
  2. Eksid. Inimene kel pole aega taevast ja lennukeid korralikult jälgida ning kel puudub kogemus varasematest aastakümnetest arvabki, et "kõik on" normaalne.

    ReplyDelete
  3. Ära olete väsinud ve? 2 nädalat pole saanud uute lolluste üle naerda :D

    ReplyDelete
  4. Otsi meid facebookist chemtrail grupi alt. Eesti inimesed organiseeruvad praegu seal. Loomisjärgus on spetsiaalne chemtraile uuriv MTÜ ja sait. Blogi tegevus jätkub ja paljud maeterjalid siit kantakse uuele lehele üle.

    ReplyDelete
  5. Aga jaksu sulle Anonymous. Paistab, et teema pakub sulle huvi :) Edu süvenemisel!

    ReplyDelete
  6. Erinevate ülikoolide atmosfäärifüüsika osakonnad naeravad teie üle... Soovitan lugeda mõni atmosfäärifüüsika õpik läbi, siis ehk saate ka aru, millist jama te ajate. Kuna ma olen mõistnud, et teie "rühmituse" liikmetel puuduvad isegi algteadmised atmosfäärist, siis soovitan alustada sellisest raamatust nagu C.D. Ahrensi "Meteorology Today" Ning siis võiks lugeda näiteks "Meteorology for Scientists and Engineers" ja "Atmospheric Science, Second Edition: An Introductory Survey (International Geophysics)" Aga edu, nalja peab ka saama :D

    ReplyDelete
  7. Milline häbi... Sa loe siis lõputult ametlikke meteoroloogia raamatuid ja meie loeme kliimamanipulatsiooni raamatuid ja dokumente ( neid on kokku ka väga palju ). Nii et vabalt, class dismissed !
    Kes pärast naerab, naerab paremini. Niikuinii on paljude irvhammas skeptikute nimed selles küsimuses juba ammu ruunidesse raiutud.. :)

    ReplyDelete
  8. Lambad jäävad lammasteks, enda iseseisev uurimistöö sõltumatutest allikatest on olematu aga ikka on vaja klaviatuuri katsuda. Kui tõsised argumendid näkku lüüa on oodata .gov veebisaitide linke, ad hominem attacki ja ka klassikalist straw man agumenti. Vandenõu on nii suur et keskmine mõistus ei saa ja ei suudagi sellest aru saada.

    ReplyDelete