Monday, November 21, 2011

Chemtrail fotod Muhu saarelt, 20.11.2011

Fotod saatis A.G.







6 comments:

  1. seda oli näha ka Tartus. Väga aktiivne tegevus edela ja lääne pool

    ReplyDelete
  2. Ma nägin ka selliseid triipe Tartus. Millest selline veendumus, et need just chemtrailid? Kuidas eristada neid nt. tavalise reisilennuki contrailidest? Valgustage mitteteadjat..

    ReplyDelete
  3. Esmakordselt täheldati lennukite poolt tekitatud chemtraile 90-ndate teisel poolel USAs. Sealt edasi on selle nö. salastatud kliimamanipulatsiooni projekti levik jõudnud tänaseks enamus riikidesse. Chemtrailid erinevad tavalistest kiirestiaurustavatest jälgedest ehk contrailidest selle poolest, et jäävad õhku väga pikaks ajaks ja laienevad minutite-tundidega terveteks pilvevöönditeks. Eestis võis märgata süsteemse spreimise algust alates umbes 2007 aastast.

    ReplyDelete
  4. Räägitud on palju reisilennukite kütuselisanditest, lisaks spets- ehk militaarlennukite kasutamisele. Esimesel juhul võib oletada, et enamus lennukipiloote pole oma osalusest globaalses kliima muutmises tegelikult üldse teadlikud.

    ReplyDelete
  5. Soovitame vaadata põhjalikku chmetrail dokfilmi "What in the world are they spraying? (2010)
    http://chemtrail-ee.blogspot.com/2010/10/chemtrail-film-what-in-world-are-they.html
    või siin ühe failina:
    http://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA

    ReplyDelete
  6. Siin on üks playlist maailma telereklaamidest, filmidest ja arvutimängudest, mis chemtrail fenomeni ekspluateerib "kergelt" satanistlikus võtmes (kasutab varjatult vastavat visuaali).
    http://www.youtube.com/user/NwoFreeEstonia#grid/user/9BFD70873B9B4D36

    ReplyDelete