Thursday, June 9, 2011

Sõna saavad ILM.ee ja muud Chemtrail "loodusliku kliimamanipulatsiooni" eksperdid :)

Tähistame siis ajaloolist momenti Eesti teadusmaastikul ja postitame vahelduseks veidi kogutud andmeid Eesti Chemtrail fenomeni ja kliimamanipulatsiooni EITAJATE RINGIST. Nagu näha oli klimatoloog Ain Kallis kaasatud ka 2009 a. pilvenäituse üritusega Tartus.
Nimetame siis mõningaid "uusi avastusi" planeet nimega Maa naturaalselt loodusliku kliima vallast, mida taolised rahva harimiseks mõeldud fotovõistlused igati põlistavad...
NB! - klimatoloog ja loengupidaja toob järgmises videoettekandes (Tartu Raekoja platsilt) välja uue, samal aastal nö. avastatud ja ametlikult nimetatud pilveliigi 'undulatus asperatus' nimetuse (ingliskeelsel wikipedia lehel näha illustratsioonina ka Eesti päritolu kõnealune foto!).




Selline ajastatus (pilvevõistluse üritus kordus ka 2010) läheb hästi kokku meie tähelepanekute ja dokumentatsiooniga Eesti taevast, kus püsivate ja pilvkatet tekitavate chemtrail lennukisabade rohkus alles hakkas realiseeruma (koostöös HAARP tehnoloogia taevaefektidega).
Siin ilm.ee artiklis samast üritusest on näha ühe osavõtja fotot nimetusega "Dünaamika", see on just selline "uus pilvetüüp", mida varasematel aegadel sellise perfektsuse ja loodusele võõra dünaamikaga vaevalt kohtas, kuid mis vaid ehk paari mõne aastaga loodusharrastajate ja teadlaste (nt. klimatoloog Ain Kallis & Co) endi poolt juba täiesti normaalseks ja üldlevinuks vist peetakse. Ka meie algatatud blogi viimane aastakäik on täis neid justkui joonlauaga mõõdetud või kopeerimismasinas toodetud uusi "toredaid dünaamilisi pilvi". Lisaks muidugi nüüdseks haiglaselt ülirohketele haloefektidest täidetud päevadele...
Tuleb teha chemtrail blogi materjalide põhjal statistikat nende loodusvõõrate ja metaboolselt dünaamiliste pilvede ning halode kohta, ma ei imestaks kui vastav aasta kohta käiv number meiepoolsest ilmavaatlusest on umbes 20% - see oleks umbes 80 päeva aastast !

Imestada taoliste ilm.ee stiilis fotokonkursside või kliimateaduste infoürituste rohkuse üle (paraleelselt meie Chemtrail Blogi tegevusega) muidugi pole vaja, samal ajal kui hästirahastatud globaalkampaania ka mujal maailmas käib. Meenutada võib hiljuti siin blogisse välja pandud videoloengut kliimakonverentsilt kus asjaosalised ise tunnistasid, et kliimamanipulatsiooni alal on desinformatsiooni levitamiseks kulutatud juba kümneid miljoneid dollareid ja et olukord on tegelikkuses "tapvalt kriitiline" (otsetõlge).
Vaata konverentsi siit:
CFR MEETING DISCUSSES "GEO-ENGINEERING" ( To Fight "Global Warming" ) 1-7
"Developing an International Framework for Geoengineering"
http://chemtrail-ee.blogspot.com/2011/05/cfr-meeting-discusses-geo-engineering.html

_ _ _

Pilvenäitus avatakse 24. septembril Tartus!
(17.09.2009)
http://www.ilm.ee/index.php?46381














Üks näitusepiltidest, "Dünaamika"
autor Alo Kaare

"Tähelepanuks pilvede pildistajatele! Avame Teadusfestivali raames Tartu Raekoja platsil asuvas teadustelgis juba 24. septembril fotonäituse "Pildistame pilvi 2009" ja avalikkustame võitjad. ( Vaata Teadlaste Öö )

Auhinnad paneb ka tänavu välja Eesti Entsüklopeediakirjastus - kuue pildi autorid saavad sealt valida 500 krooni eest raamatuid. Eriauhind ajakirjalt "Loodusesõber".

Klimatoloog Ain Kallis vaatas läbi üle tuhande saabunud pilvepildi ja valis sealt välja nelikümmend huvipakkuvamat. Näitusele läheb umbes kakskümmend fotot."

---

Pilvenäitus on Tartus avatud veel täna ja homme (video)
(25.09.2009)
http://www.ilm.ee/?46417

24. septembril avasime Tartus Raekoja platsil AHHAA teadustelgis kõige taevalikuma näituse, kus on eksponeeritud 21 põnevamat pilve, mis saadeti fotokonkursile "Pildistame pilvi 2009". Näitus on veel avatud täna ja homme.

Näituse avasõnad olid Ain Kalliselt, kes valis enam kui 1000 pilvepildi seast välja kõige erilisemad:













Jüri Kamenik rääkis pilvedest pikemalt


Pilvekütid jäädvustasid 2010. a. värvikad ilmasündmused
Jüri Kamenik, Tartu Ülikool
http://www.emhi.ee/index.php?ide=26,887,1418,1419

Juba 2005. aastast alates korraldab ilm.ee igal aastal koostöös Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituudiga pilvede pildistamise konkursse "Pildistame pilvi", mida rahvasuus kutsutakse ka pilvejahiks. Pilvede pildistamise konkursi eesmärgiks on muuta pilvede vaatlemine huvitavamaks, panna inimesi rohkem märkama pilvi, mis on meie igapäevased kaaslased, õppida neid tundma ning jäädvustada ja talletada huvitavamad pilved piltidel.
...

2010. aasta ilmastik oli üpris eripärane. Pilvejahist kokkuvõtteid tehes selgus, et küllaltki hästi õnnestus konkursi osalejatel jäädvustada muuhulgas huvitavamad ja haruldasemad ilmasündmused, nagu 13. märtsi suvemoega konvektsioonipilved ja suve jooksul olnud äikesed ja äikesetormid, sh mammatused, 8. augusti derecho jne. Kõige erilisemaks ja silmapaistvamaks jäädvustuseks olid kindlasti pärlmutterpilved, mida nähti 19. jaanuaril Põlvamaal. Konkurss leidis meedias üpris laialdast vastukaja.

Pilvejaht jätkub ilm.ee eestvedamisel ja koostöös EMHIga ka 2011. aastal, kusjuures konkursiga plaanitakse alustada juba maikuuga.

_ _ _

Jüri Kamenik - ehk mr. teadusmehest "oponent" Pealtnägija chemtrail saatest kui ka siit blogi kommentaariumist. Arusaadav siis miks tema või Ain Kallis meie blogi eksistentsi sellise naeruvääristava põlgusega suhtuvad. Igaljuhul jätame meelde ja kirjutame nimed Chemtrail blogi "autahvlile".
Näha, et auväärt ülikoolimehed on varakult "UUT TÜÜPI KLIIMA JA PILVEDE" levitamise ja Eesti rahva seas normaliseerimise kampaaniasse kaasatud. Kuigi oletada võib, et sarnaseid usinaid (ehk ülemaailmse pettuse teel kergesti äraostetavaid) teadusinimesi on veel ja nende arv ei ole piiratud (võrdväärselt eraldatavate haridus- ja teadusasutuste poolsete projektisummade stabiilse eraldamisega).
Muide, igasugustesse võistlustesse tänapäeval, olgu selleks siis kultuuri- ja teadusala või haridusvald üldisemalt, tuleks üldse suhtuda väga kriitiliselt kuna võib olla juba oma põhiolemuselt (riigipoolse kontrolli alusel ja juhatusel) sihiteadlikult eksitav. Valitsev globaalne maailmapoliitika ja alati kõrgelthinnatud militaarvaldkond määrab ära kaasaegsete lihtinimeste ning teadlaste kergestimanipuleeritavad mõtlemissuunad.
Hoopis teadusinimestele peaks soovitama veidi tugevamat sorti kriitilist meelt ja skepsist oma valitud usaldusväärsete juhtide ja rahaeraldajate suhtes.

---

3 comments:

  1. Mida aeg edasi, seda rohkem on üldse inimesi, seda rohkem tegeletakse fotograafiaga ja seda tõenäolisem on ka see, et haruldasemad pilveliigid jäävad tihedamalt "fotokaamera ette".

    ReplyDelete
  2. Võin öelda, et fotografeerime, filmime ja maalime Eesti taevast alates 95-ndast aastast. Usaldame oma silmi ja mälu pilvede ja lennukite jälgimisel tegelikult juba alates varajasest noorusest 80-ndatel. Mu vanaisa oli impressionist loodusmaalija kes oli II Maailmasõja järgselt 60 a. maastike koos taevaga maalinud. Pilved ja nende kuju on muideks väga oluliseks inspiratsiooni allikaks juhul kui töötad kunstnikuna sellisel moel tunde avatud taeva all.

    ReplyDelete
  3. Väga hea tekst. Ma nõustun, et sellised konkursid on vajalikud selleks, et juhtida inimeste tähelepanu. Iseasi millele.

    ReplyDelete