Friday, May 27, 2011

Elistverest salvestatud taevas täna kell 11.00. 27.05.2011 & pildid Soomest















Esimene pilt on läände teine itta.
---

Pildid saatis F.R.  Lisaks tema fotod Soomest, mai.2011:



















---

11 comments:

  1. Siin on järjekordne tõestus sellest, et lennukid lendavad üksteise kohal/all. Siis on nad äkki radarile ka üks? Kas mõni radariteadlane aitaks sellesse küsimusse selgust tuua.
    Kas nii on ehk spreijal võimalik nähtamatuks jääda? Ja jääbki mulje normaalsest lennutegevusest...

    ReplyDelete
  2. Esiteks mingit keemiliste ainete pihustamist pole (eesti keeles on olemas vastav sõna, pole vaja mingit tobedat inglisekeelset väänatud sõna kasutada), teiseks vähereaalne, et mõni radariteadlane seda blogi loeb. Võtke nendega ise ühendust ja küsige arvamust, saate ehk teada.

    ReplyDelete
  3. Ah et siin oligi tõestus? Kohe tõestasitegi ära, et Lennukid Lendavad Üksteise Kohal/All? Ehk LLÜKA. Ossaa, sellist sensatsiooni poleks küll oodanud. Ma arvan küll, et kui radar asub sellisel hetkel täpselt kattuvate lennukite all (või kohal!), siis on jah üks! Ja üks spreija saabki nähtamatuks jääda. Läbimurdeline avastus! Tuuli, oled geenius!

    ReplyDelete
  4. Sa Jüri võta ise ühendust radarimehega, meil on omal ka mõistus et oma uuringuid seada. Tahad kibekiiret selgust, moodusta "keemiliste ainete pihustamise teooria" vastaste Eesti komitee.. Omaaegne IME jäigi nagu poolikuks ja lennutas kergemeelse väikerahva liiga kaugele teise, tehnokraatlik-militaarsesse läänemeelsesse äärmusse.
    Hakkan ma jah mingi järjekordse 200% enesekindla (kuid muidu vaimupimeda) radarivahi, sõjaväelase või tehnikahuvilise poole pöörduma. Ma parem võibolla pigem ootan, et keegi oma ala proff ja tasemel inimene ise olulist informatsiooni meile jagab.
    Teie võimukalt totalitaarsete soovide järgi peaksid aga vist kõik maailmateaduse ainuheades motiivides kahtlejad otseteed ravile liikuma.. Arusaadav, sest teenite süsteemi mis igasugust enesevastast kriitikat kenasti kategoriseerima ja marginaliseerima on õppinud - igale segavale komplitseeritumale probleemile mõni lihtne halvustav vaste.. Ja asi üldsuse jaoks "mott"..

    Kuigi teie nö. "tervemõistuslikel" järeldustel ja loogikal siin ei ole samuti mingit vetot. Võimalusprotsent, et kaks lennukit üksteise kohal lendavad kas halbade või heade kavatsustega on võrdne. Minupärast väitku kasvõi 20 kohalikku radariteadlast oma informatsiooni kohaselt, et chemtrail lennukeid Eestis pole kuid see ei ole veel mingi lõplik näitaja. Mul näiteks puudub vabatahtlik alluvuskompleks ühiskondlike arvamusliidrite ja autoriteetide (nt. teadlaste) ees. Sest ajalugu ja teadus on täis sadu-tuhandeid revolutsioonilisi juhtumeid kus oma ala eksperdid iseenda ekslikkust, puudulikke teadmisi ja sadistlikke kalduvusi on pidanud tunnistama (nt. natsisaksamaa samuti "revolutsioonilised" teadus- ja meditsiiniprojektid). Teile usalduväärselt tuttav ning lähedane ajalugu ja teadusmaailm on täis fataalseid vigu.. Kas keegi teist on kuulnud näiteks projektist Paperclip ja selle tegelikust mastaabist kus parimad natsiteadlased II Maailmasõja järgselt USA heaks tööle võeti.. Või mõelge kasvõi Galilei peale, kes kõigi enesekesksuse oma elu hinnaga ohtu seadis.

    ReplyDelete
  5. >> Hakkan ma jah mingi järjekordse 200% enesekindla (kuid muidu vaimupimeda) radarivahi, sõjaväelase või tehnikahuvilise poole pöörduma.

    Loomulikult Sa ei hakka. Täpselt nagu ei olnud usaldusväärne, kui kogenud lendur oma arvamust avaldama pandi. Kui sulle näidatakse tänavalt suvalist matsi, kes selle teooria üle irvitab, sõimad teda amatööriks, kui aga spetsialisti vastuväiteid, olla ta osaline vandenõus. Sinu piibel on Youtube, mitte midagi või kedagi muud Sa ei usu.

    ReplyDelete
  6. Nojah, praegu puudutati blogijate õrna kohta, sellest ka selline kibe vastus. Ega mina pakkunud seda radariteadlast: "Siin on järjekordne tõestus sellest, et lennukid lendavad üksteise kohal/all. Siis on nad äkki radarile ka üks? Kas mõni radariteadlane aitaks sellesse küsimusse selgust tuua."
    Et tõesti, tonti nähakse seal, kus seda pole. Kes on need kompetentsed inimesed? Kas need, kes jagavad teie vandenõuteooriat?
    See, et fotodel on midagi harjumatut või keegi kuskil videos midagi räägib, pole tõestus. Et praegu olete lihtsalt tupikus. Edasi aitaks see, kui te hakkaksite proove võtma näiteks otse kondensjälgedest, et tõestada, et need ei koosnegi jääkristallidest ja siis on teil ka mingi alus, millelt väita keemiliste ainete pihustamist. Praegu see nii pole.

    ReplyDelete
  7. No ja sinu piibel on Pealtnägija ja see piloot, mis kõik kokku on palju adekvaatsem infokanal jah, mr anonym ?

    Kogenud lendur Pealtnägija saates, mida teab too viisakas pensionär-piloot teemast millega vähemalt kolm aastat tegeleme, on ta üldse kursis probleemiga kui võiksime kõik ise talle samamoodi kirjeldada kuidas tekib contrail, ehk tavaline lennukisaba ?
    Oled sattunud etv penskarite standartsaate montaazimanipulatsiooni ohvriks. Nii nagu infot vaatajale edastati, nii ka mõtlema jäid...

    ReplyDelete
  8. Jüri õrn koht ? Kibe vastus ? Me pole teid veel ette võtnudki, kui kohtuksime reaalselt siis vist kahetseksite aegade lõpuni.

    Mille üle sa vaidled Jüri, ananym või kes iganes ? Tuuli küsimus kahe üksteise kohal lendava lennuki kohta ja nende tuvastamine radaril on täiesti mõistetav. Ainult vaimselt degenereerunud radarifriik saaks siinkohal suuri silmi teha.. See et selline küsimus teid endast välja ajab on hoopis tegelikult naeruväärne. Arvate nüüd, et võtsite siin kedagi vahele või ? Me siiski ei ela veel totaalselt puberteetlikus politseiriigi, et mingeid mõtteid ei võiks enam väljendada !

    Jyri ära üldse muretse nende testide pärast.
    Kes sa üldse oled, et siin kedagi käsutad, marss koju, tagasi oma ilmastikuruumi blogiruumi, et kirjelda seal oma kaaskondlastele ahhetamapanevalt kui ilus on Eestimaa ilmastik ja taevas - värvid, halod, pilved, värgid, särgid...
    Jäta muud "teooriad" meie hooleks, meil muudki teha kui vaimsete pubekatega vaielda...
    Eemale, eemale vaimne pubekas !

    ReplyDelete
  9. Jüri, kas Sina saad aru, miks nad pidevalt arvavad, et hoopis MEIE endast väljas oleme? :)

    ReplyDelete
  10. Leidsidki teema millest teha endale sobilik blogi - tuvastada süsteem ja koguda kokku materjale kuidas määrata endast väljamineku optimaalsed suunad.

    ReplyDelete
  11. Kui nüüd mõni koma ka lauses oleks, aitaks omajagu. Aga muidu kokku võib saada küll. Sina, mina, Estonian Airi ja Pealtnägij kutid, teeme väikse karnevali või nii.

    ReplyDelete