Wednesday, May 18, 2011

Chemtrail dokumentaalfilm - "What in the world are they spraying?" (2010)

Imdb->
http://www.imdb.com/title/tt1770768/



Dokfilm on seitsmes osas->














http://www.realityzone.com/whatspray.html

Alternatiivsed lingid videole:
"What in the world are they spraying?" (2010) (1-7)
What in the World Are They Spraying - Täisversioon (ühes osas) / Full Version


_ _ _

17 comments:

  1. Soovitan koguda teadmisi meteoroloogia kohta ja vähem uskuda mistahes väiteid USA-st. USA on väga suur riik ja seal on palju suurem tõenäosus, et liikvel on veidrad vandenõuteooriad. Parim viis enda teadmiste täiendamiseks on uurida meteoroloogia õpikuid, lugeda teaduslikke artikleid heakskiidetud alliaktest ning kontakteeruda meteoroloogidega ja keskkonnafüüsikutega. Maailmas ja ka Eestis on palju suuremaid probleeme, millega peaksime võitlema. Seega suunakem oma energia õigetesse kohtadesse murede lahendamiseks.

    ReplyDelete
  2. Isegi kui oleks see tõsi(kuigi ma ei usu, sest selleks on teil liiga vähe tõendeid), et keegi pihustab lennukitest mingit ainet meile peale, siis kas te tõesti tahate seda ära hoida ning lasta kliimal soojeneda või mis on teie eesmärk.
    Samas kas kellegil on üldse tervis seepärast halvenenud? Eesti vanuse iga ikkagi ju tõuseb.

    ReplyDelete
  3. Tere,

    minu meeelest ka, et lihtsalt fotod ja silmaga vaatamine pole kindlasti tõend. Nägin Pealtnägijast ka vastavat diskussiooni. Selle lennukipiloodi selgitus tundus igati mõistlik.
    Tekkis ka mõte, kas tõesti on mindud kondensjälgede sisse, et sealt proove võtta? See on ilmselt keerukas, kuid siiski teostatav.
    Raskmetallide sisaldus pinnases, vetes jne ei pruugi üldse lennundusest tuleneda, vaid autoliiklusest, rasketööstusest jne.
    Et minu jutu mõte on selles, et pilt on palju laiem ja ikkagi peab arvestama ka füüsikaliste protsesside ning meteoroloogiaga, kuidas pilved tekivad, mis juhtub põlemisprotsessi käigus jne, sest vastasel juhul on teooria nõrgalt argumenteeritud.

    ReplyDelete
  4. Ja miks te arvate, et me ei ole arvestanud füüsikaliste protsessidega atmosfääris ? Vana Eesti piloot on muidugi meeldiv oma jutuga ja tõmbab paanikanuppu maha aga nii see saade ju vaatajale monteeritud saigi. Tegelikkuses andsid kõik osalejad pooletunnise intervjuu ehk must materjal. Välja jäi näiteks väga oluline teema nagu halode rohkus ja vikerkaarevärvid pilvedes. See et piloot räägib petrooliumist mis mootorites põleb ei seleta ära fakti, et need lennukijäljed laienevad terveteks pilvevöönditeks rikkudes täiesti sinise taeva ära vaid mõne tunniga.

    ReplyDelete
  5. Kui piloot ütles, et need lennukijäljed ehk jääkristallid hajuvad, siis ta eksib sest meie vaatluse tulemusel jäävad need uut tüüpi jäljed püsivalt taevasse ja tekitavad uusi pilvi, mistõttu neid nimetataksegi maailmas chemtrailideks kui selget märgi globaalsest kliimamanipulatsioonist. Kui inimesi huvitab niiväga teadus siis sukeldugu teadlaste kliimamanipulatsioonide valdkonda ja viigu ennast kurssi mis tähtsatel tegelastel plaanis on... Lisaks võiks põhjalikult läbi uurida kõik Eesti Chemtrail Blogis välja pandud lingid alates ilmastikukontrolli dokumentidest lõpetades artiklite ja rahvusvaheliste riigitasemel teaduslike programmidega...

    ReplyDelete
  6. Kui teadlased ise kliimakonverentsidel räägivad plaanist spreida atmosfääri 20 miljonit tonni alumiiniumi, siis peaks ju olema selge, et kui testid näitavad alumiiniumi normide mitmekordset ületamist pinnases ja vees ning taevas näha süstemaatilised, igapäevased laienevad lennukijäljed, siis võiks ju mingi loogiline seos peas tekkida, et äkki on need andmed kuidagi seoses, et äkki seesama plaanitav kliimamanipulatsioon juba käib..

    ReplyDelete
  7. Meie väide on ka see, et see nn. kaasaegne meteoroloogia koos oma uute pilvetüüpidega on alates 90-ndatest muudetud. Samuti on kõik ametlikud kohad ja õpperaamatud täis normaliseerivaid skeeme, näidiseid ja pildikesi kus "uutele generatsioonidele" uut "looduslikku" ilma (contrail education) esitatakse. Nagu nt. siin NASA lehel mis mõeldud lastele: http://asd-www.larc.nasa.gov/GLOBE/contrails/

    ReplyDelete
  8. Üht ja sama nähtust saab mitmel viisil selgitada. Kondenjälgede kuju ju määravad ära atmosfääritingimused, kas need hajuvad ruttu või laienevad ja jäävad püsima. Selle mõistmiseks ongi vaja teadmisi meteoroloogiast. Muidugi võib selgitada asja ka teisiti, aga see pole ikkagi piisavalt argumenteeritud.
    Kas te olete tegelenud keskkonnaseirega? Millised on üldse alumiiniumiallikad ja miks need tingimata lennukid peavad olema? On ju teisigi allikaid, lennukid võivad anda vaid ühe osa.
    Blogi vaatasin läbi koos nende linkidega. Vähemalt sama palju võib leida tõendusmaterjale selle kohta, et see vandenõu ei pea paika. Mille poolest on ühed tõendid siis paremad kui teised? Vaatamine taevasse ja fotod ei tõesta midagi. Kas keegi on läinud kondensjälgede sisse ja sealt proove võtnud, mis tõestaksid nende keemilist päritolu?
    Miks te arvate, et lennukipiloodi jutt on selle pärast halvem, et ta ei rääkinud ära, miks kondensjäljed laienevad jne? Kust me teame, kui palju välja lõigati jne. Ei saa läheneda asjale nii pealiskaudselt.
    Siis see halode küsimus. Halod on optiline nähtus, mis tekib jääkristallide tõttu, tavaliselt atmosfääris, aga võib ka lumepindadel jne tekkida. Halod olid olemas ammu enne tööstusrevolutsiooni ja on seda ka edaspidi. Neil ei ole selle vandenõuga mingit pistmist, jällegi tuleb endale selgeks teha pilvetüübid ja nendega seonduv. Teie blogis peaaegu ei olnud ühtegi sellist pilti halodest, mis oleksid nende jälgede tõttu tekkinud, vaid ikka kiudkihtpilvedel. Kiudkihtpilved pole seotud kuidagi lennunduse või vandenõuga, see on üks tavaline pilveliik 10-st põhiliigist. Nendel tekivad sageli halonähtused. Ja asi on siin ka teadlikkuses kindlasti, sest kui midagi hakata looduses märkama, märgatakse seda ka edaspidi. Halonähtuseid on palju ja ei näe põhjust, miks need peaksid olema mingite manipulatsioonide tagajärg.
    Siis lainelised pilved. Jällegi peate teadma midagi atmosfäärist. Atmosfääri ei ole ainult manipulatsioonide ja kunstlikult tekitatud laineid. Siis miks te arvate, et lainelised või kummalise väljanägemisega pilved on jällegi mingi manipulatsiooni tagajärg? Ja kuidas te eristate neid looduslikest ja manipuleeritutest? Et jällegi teil on siin palju välismaiseid viiteid jne, kuid minu meelest kuluks ära üks põhjalik eestikeelne selgitus jne, sellele võiks olla püsilink.
    Hetkeseisuga ei ole blogis esitatud materjal veenev, sest väita võib mida iganes. Üks mu tuttav näitas kunagi Youtubest videot vikerkaarest, mis tekkis vihmutamise tõttu. Video autor arvas, et vikerkaar on valitsuse vandenõu, sest tema meelest saab vikerkaar tekkida ainult seoses vihmapilvedega.
    Kuulasin ka saadet Nõmme raadiost, vist seal mainisite, et küsisite ka F.Jüssilt arvamust, kes ütles, et lennuliiklus on tihenenud, milles probleem? Et jällegi, mõistlik selgitus, sest lennuliiklus ju on tihenenud. Kui te ütlete, et asja taga on militaarlennukid, siis on huvitav see, et olen jälginud lennukite starti ja laskumist ning reisilennukitel võivad olla küll püsivad kondensjäljed, et see ei ole võimatu. Militaarkennukite kohta on teil ilmselt liiga vähe infot, et midagi tõestada saaks.

    ReplyDelete
  9. Ei, me ei ole pealiskaudsed. Kuid Pealtnägija saade oli seda küll. Nende töökollektiiv juhatas teema sisse eelhäälestatud kuvandiga "tüüpilistest" konspiratsioonidest, marginaalidest, kunstnikest, vähetuntud ajakirjanik (US chemtrail dokfilmi autor) jne. Nemad näitasid kuidas peaksime kaamera ees astuma ja istuma. Kui tavaline contrail lennuk üle lendas, paluti meil seda vaadata..Ja me tegime nii nagu nad soovisid ja tulime neile vastu, ainult selleks et põhiinfo kliimamanipulatsioonide teemal eetrisse jõuaks.
    Samas, rääkides kõigist maailma konspiratsioonidest.. Minuarust enamus neist pole siiani lukku läinud. JFK, Wako, Oklahoma City, World Trade Center/911, Mehhiko õlileke, Jaapani tsunami, Haarpi poolt põhjustatud maavärinad.. Natside, juutide, kommunistide, eliidi, illuminaatide, kristlaste ja satanistide vandenõu ( millised konspratsiooniteooriad veel ??) - kõik need teemad on endiselt lahtised ja üleval, ehk nendega tegeletakse. Tihti ka väga kõrgetasemelisel levelil, lausa riikide tasemel ( märksõnaks 'whistleblowers' ehk informaatorid ja korruptsioonide paljastajad - endised kõrged ametnikud ja politsei või luuretöötajad ).

    Fred Jüssist teadis rääkida varem blogis osaleja Aita. Nõmme Raadios meie teda ei maininud (rääkisime küll Aleksei Lotmanist). Sisuliselt on meie algatatud blogi etteheide kõigile keskonnaorganisatsioonidele ja -aktivistidele, et nad varem teemat ise üles pole võtnud. Kuid kes see ikka globaalselt tõsistemate teemadega tegeleda tahab, eksole..

    "Hetkeseisuga ei ole blogis esitatud materjal veenev"

    No sa tee alternatiivne chemtrail või contrail blogi.. aga tee pearemini. Me ei pea siin kedagi üksikult veenma. Kõik materjalid mis saame paneme aegamööda välja. Me ei ole siin mingid kaubanduslikud teenistujad või kohvikupidajad, tegeleme teemaga isikliku töö ja aja kõrvalt.

    "Miks te arvate, et lennukipiloodi jutt on selle pärast halvem, et ta ei rääkinud ära, miks kondensjäljed laienevad jne? Kust me teame, kui palju välja lõigati jne."
    A miks sa arvad et tal jäi midagi rääkimata. Juhul kui ta tõesti omas mustas materjalis rääkis laienemise põhjustest, siis oleks see vajalik fakt ju rezissööri poolt sisse pandud.. Ja kui ei pandud ebaprofessionaalsuse pärast, siis miks mina arvan et mul ükskõik.. Väljalõikamise kohta ütlesin mina jah esimesena konkreetselt et musta materjali oli iga osaleja kohta umbes 30 min. Pole mõtet improviseerida mõtlejat stiilis, et "kust me teame?". Mina näiteks tean ja konkreetsetele küsimustele ka vastan..

    See on siis mingi uus stiil ette kujutada kliimat ja õhutemperatuure ning niiskust selles kui totaalselt ebaühtlasest nähtusest. Kui see oleks nii ebaühtlane nagu paljud püüavad viimaselajal väita, siis ma arvan et ilmateadet ei saaks eksisteerida ! Lennujaamas aru andnud noortehnik fotograaf käis selle seletuse välja ja seda esitati kui piisavat vastuargumenti meie tõestusmaterjalile, et lendava lennuki saba mingis kohas katkes.

    "Teie blogis peaaegu ei olnud ühtegi sellist pilti halodest, mis oleksid nende jälgede tõttu tekkinud, vaid ikka kiudkihtpilvedel."

    Vale ! Blogi on täis halosid mis tekivad just nendele lennukite poolt minutite-tundidega tekitatud pilvekihtidele. Uuri täpsemalt, aprilli keskel näiteks oli kolm päeva järjest halo Tallinna kohal.

    ReplyDelete
  10. Lennukid spreivad ja Haarp ning tuul aitab seda materjali hajutada - Päikese ette tekivad kunstpilved. Arusaadav ?
    Järgmine kord selge ilmaga hommikul kui lennukid hakkavad spreima, soovitan jälgida taevast nt. 6 tundi järjest.

    ReplyDelete
  11. ...uuh! Päris ägedaks läheb siin. Tore!

    ReplyDelete
  12. Mis on teie kui hakkajate aktivistide eesmärk?

    Mis manipulatsioon? Kui keegi tahab kliima soojenemist ära hoida, siis keegi ju ei hakka meie peale mingit mürki kohe spreima, sest mis mõtet on kliima soojenemist ära hoida kui samas rahva tervis halveneb, seepärast pole ka mõtet ka kellegil kedagi manipuleerida, sest selles poleks siis ju midagi ohtliku.

    ReplyDelete
  13. Lühidalt on lugu selline, et kliimasoojenemise jutt on hoolikalt lavastatud pettus ning seda legendi kasutatakse globaalsete maksude, halvimal juhul depopulatsiooni elluviimise jaoks.

    Meie eesmärk võiks olla eelkõige kõigi teavitamine erinevat liiki globaalsetest ohtudest (nagu chemtrail ja kliimamanipulatsioonid), nii et ka teised suudaksid anda ühiskonnatöös ning kultuuris oma panuse inimeste parema mõistmise ja tuleviku nimel.

    See et inimesed pole võimalikust kliimamanipulatsioonist Eestis varem kuulnud, ei tee meid veel hakkajateks aktivistideks..

    ReplyDelete
  14. Nad siis ei sprei seepärast et kliima soojenemist ära hoida, vaid selleks et meid mürgitada. Wtf nagu?

    ReplyDelete
  15. KLe...kliima ju ei soojene! Kogu Galaktika soojeneb ja see pole inimese süü!

    ReplyDelete
  16. Olen tegelt nõus, et kliima ei 'soojene', sest läbi aegade on kliima muutumine olnud palju suurem kui praegu ja inimeste tegevusel on selles osas väga väike mõju.
    Kuid miks nad ikkagi peaksid meid mürgitama? Kas kõik riigid on siis pahad? Sest kõikides riikides lendavad lennukid kes 'tossutavad'.

    ReplyDelete