Wednesday, April 27, 2011

"UV-kiirgus püsib aprilli kohta suhteliselt intensiivne"

UV-kiirgus püsib aprilli kohta suhteliselt intensiivne
Urmas Jaagant, toimetaja 27.aprill 2011

Klimatoloogi andmetel on UV-kiirgus Tõravere jaamas püsinud juba kolm päeva järjest aprilli lõpu kohta päris kõrge, intensiivse kiirgusega harjumatu nahk võib kergesti kõrvetada saada. 
...
Suve kohta ei näita praegune UV-kiirguse tase midagi. Kui algab kündmiste periood, muutub atmosfäär hulga hägusemaks, samuti on õhk niiskem. „Praegu on lihtsalt ilus kevad, atmosfäär puhas ja taevas sinine ning praegu on Tõraveres õhuniiskus alla 30%, mis on väga kuiv õhk. Nii et päike võtab päris kenasti,” ütles klimatoloog.  
_ _ _  

Atmosfäär puhas !? 
Suhteliselt oli täna, nagu enamus aprillist chemtrail päev kus lennukid Tallinna kohal taevast spreisid. Nagu blogist näha siis olid 15., 17., 18. ja 21. aprill (fotod hiljem) meil ilusa sinise kevadilma asemel hoopis Halo ja Haarp defektiga taevas. 20-24 aprillil Lääne Virumaal aga jälle lennukid ja Haarp. 
Ainuke päev kus Tallinnas ühtegi püsiva sabaga lennukit näha ei olnud oli 26.aprill.  
Arvata võib, et Keskkonnauuringute Keskus, EMHI ja Tõravere ei ole suutelised selliseid nähtusi nagu Halod, Haarp tehnoloogia ja pilvi tekitavad lennukid niisama vabast tahtest tuvastama. Kui tõde kunstliku kliimamuutmise kohta Eestis välja tuleb, siis huvitav kelle töökohti Päike esimeste hulgas peaks kõrvetama ?
_

No comments:

Post a Comment