Friday, April 15, 2011

Tänane 14 apr. 2011 kaunis kevadpäev piimvalgete tehispilveribade ja lainetuste all...hommikust õhtuni sama pilt taevas ...vahelduvad piimjad triibud.







9 comments:

  1. Täna 14-ndal oli jah järjekordne chemtrail päev. Vaatlesin Kristiine keskuse juures pool tundi taevast ning ainult pildistasin. Lennukeid mis suuri sabasid maha jätsid oli vähemalt kümme. Hiljem oli näha ka halot...

    ReplyDelete
  2. ,,,vabandust, osa pilte on 14 ja osa 15 aprill. Mul seinapeal mingi kirikukalender ja seal on pühapäev esimene nädalapäev,,,läksin kuupäevade vaatamisega sassi...Reedel sain mina rohkem taevast jälgida. Terve päeva ujusid lagedale piimjad triibupilved. Kusagil oli neid öösel valmis vorbitud.
    Tegelikult hakkab juba ära tyytama ... igapäevaseks muutuma...hakkan harjuma sellise taevaga...eks ta nii ole mõeldudki...:O(

    ReplyDelete
  3. Õigus küll, 15 aprill oli eile. Huvitav mis Pealtnägija saatest saab, kas nende suu on ka kinni pandud ? Peab hakkama jälle ikka ise üksi riigi vastu minema. See gaasitamine peab lõppema enne kui kogu rahvas ära on mürgitatud.

    ReplyDelete
  4. ...hm, kuhu,kuidas ja kelle vastu? Kes on RIIK?
    Üksi saab ainult iseendaga võidelda...
    Tundub, et ongi tõde selles, et muuta maailma, tuleb iseennast muuta. Ja mida rohkem inimesi seda teeb, seda parem on tulemus. Minu elus on viimasel nädalal hakanud väga tihedasti telepaatilist suhtlust toimuma...peresiseselt eelkõige ja ka laiemalt. Sellised veidrad kokkusattumised mis on teinud elu lihtsamaks ja lausa paneb mõtlema, et kui nii lihtsalt asjad toimivadki siis on lust ja lillepidu ilmas elada. Kõik jõuavad korraga ühistele otsustele ja arusaamistele, ei mingit jagelemist ega tõestamist...veider...kuigi see ei toimi igal tasandil...üksikud juhused vaid.
    Aa, et mida ma öelda tahtsingi...võibolla seda, et ehk ei võitleks nii...verbaarselt kui pigem mentaalselt...Et paneks asjad ilusake vaimsel tasandil ja siis muutub ka füüsiline tasand...no kuna me sellised hologrammid oleme ja matrixisse kuulume...
    Et pole nagu mõtet tühja ärrituda...lihtsalt vaatle fakte ja võta teadmiseks ning jaga infot...Kuigi, jah, inimene on emotsionaalne olend, see vist ka meie eelis ETde ees...või just nõrkus, no eripära siis...

    ReplyDelete
  5. midagi veidrat on jah nende nö "pilvede" juures, kergesti eristatavad õrnad horisontaaljooned on ikka näha, võib-olla tõesti pihustavad nt öösel ning päevaks ujuvad tuulega nähtamale, siinkandis kus ise elan (Tln külje all) pole nädalajooksul peale sattunud ühelegi pihustamisoperatsioonile, pidevalt on taevas selline ühtlaselt hall

    ReplyDelete
  6. Maailm "võitleb" chemtrailidega juba üle 10 aasta...hakkajamad teevad omale orgoniidist kaitsevardaid ja muid vidinaid...üks onkel Ameerikas pihustab äädikat vastu taevast ja ka nagu võitleb...parem ikka kui muidu passida ja agressiivseks muutuda...no mina lähen küll vahel kurjaks.

    ReplyDelete
  7. Üksi saab vägagi hästi tegutseda, üksikisikud on sootsiumile ohtlikud ! Ega ilamaasjata neid paaniliselt ka meie riigis taga pole aetud. Probleem on lihtsalt selles, et üksikisikud annavad tavaliselt survele järele ja taanduvad.
    Ma ei ole vastu meditatsioonile ja süvenenud eneseanalüüsile, kuid arvan et praeguses olukorras, nende inimeste vastu, sellest ei aita. Orgoniit vastupanuliikumisest ja rahvusvahelisest aktivismist olen teadlik. Täitsa usun, et see materjal võib mõjuda positiivselt ning isegi ebasoovitavat tehnikat (Haarp antennid, radarid) rivist välja lüüa nagu nad väidavad.

    ReplyDelete
  8. ...tunnen veidike Jüri Lina ja tema tegemisi...

    ReplyDelete
  9. Jüri Lina on maailmas oma raamatutega NWO vastaste seas ikka väga tuntud autor. Michael Tsarion on teda maininud oma loengutes näiteks.

    ReplyDelete