Friday, April 1, 2011

Halost Saaremaal

Pühapäeval 27.03 sõitsin ma Saaremaal Leisist Kuressaarde u kell 11. Taevas oli lisaks päikesele veel üksikud pilved. Mu tähelepanu köitis õrn halo päikese ümber ja helendav pilv horisondi kohal, täpselt päikese all, mis oli ebaloogiliselt erk. Poleks olnud imelikku midagi, kui see efekt oleks olnud ümberringi päikese. Lisaks märkasin õrnu vikerkaare jupikesi 2 kohas, nii et erk pilv ja need kaks täiendasid haloringil.
Pole midagi sellist ka kunagi näinud. Hakkan nüüdsest fotokat kaasas kandma.

3 comments:

  1. Teretulemast blogisse!
    Mul on teooria kuidas iga chemtrail-operatsiooni alune riik jagatakse 20-50 kilomeetristeks ruutudeks. Siis jääb lennukitel ainult üle igale ruudule just Päikese poolsele küljele regulaarselt pilvi tekitada. Nii hoitakse kokku spraymaterjali ja raha. Samas, ühel USAs pikalt chemtraile ja muid õhuoperatsioone uurinud tegelase, Jerry E. Smith'i (raamatu "Weather Warfare:
    The Military's Plan to Draft Mother Nature" autor) väitel jällegi on tegemist 90-ndatel rohkem käiku läinud uut tüüpi reaktiivmootoritega (High Bypass Turbofan). Artikkel siin: http://www.jerryesmith.com/index.php/156
    Kuna aga Chemtrail fenomeni teavitamine ja kliimasmuutuste teema populariseerimine endiselt siiani tuure üles võtab, siis võib arvata et asi pole nii selge ja lihtne. Vastasel juhul oleks meedia (sealjuures Eesti meedia) ammu rääkinud probleemist uut tüüpi lennumootoritega, mis taevasse stabiilset pilvkatet tekitavad. Lisaks ei tohi unustada tippteadlaste endi konkreetseid ettepanekuid kliimaalastel konverentsidel analoogsete lennukite keemiaprojektide - alumiiniumi, baariumi ja muude elementide spreimise osas.
    Ka 2010 a. chemtrail dokumentaalfilmis "What in the world are they spraying?" on need teadlased sees.
    trailer:
    http://www.youtube.com/watch?v=te_FOsKL_5Q&feature=related
    film:
    http://chemtrail-ee.blogspot.com/2010/10/chemtrail-film-what-in-world-are-they.html

    ReplyDelete
  2. Tere Tuuli!
    Fotokas olgu jah, ikka kaasas!
    Ise saan alati häid pilte Lääne Virumaal ja Lasnamäel. Kesk Eestist sõidab väga palju lennukeid üle ja lausa igal kellaajal ja igas suunas.Päikese poolsel taevapoolel jätavad nad ikka püsivaid jutte.
    Ja Päike on kummaline...igatahes...pole nagu enam sama planeedi atmosfäär. Äkki olemegi juba poolel teel 5D planeediks... läbi raskuste ja sünnivalude...

    ReplyDelete
  3. PS. Jama, et kommntaariumis lingid ei tööta...

    ReplyDelete