Tuesday, April 26, 2011

Eesti taevas














Foto: Hasso Hirvesoo


Leitud SIIT
Kuidas kaitsta oma nahka päikese eest?


...

3 comments:

  1. Tüüpiline...ILUS PILT TAEVAST MEIE PEADE KOHAL...Ja teemaks kuidas end kaitsta D3 vitamiini eest...sest seda me ei saa toiduga ja D3 on enam kui vitamiin ta on pigem hormoon. Nii et, LASKEM ENDID IKKA ROHKEM JA ROHKEM VAKTSINEERIDA HAIGUSTE VASTU või pigem haiguste jaoks.

    ReplyDelete
  2. Jah , olukord kujuneb selliseks et päikest D vitamiini ehk immuunsuse genereerimiseks on vähe ja samas teatud ohtlik kiirgus läbib sellist pilvkatet probleemitult. Inimene ei tunne kõrvetavat kuumust ja on sedasi ka kiirguse eest kauem kaitsmata.
    D vitamiini saab kalamaksaõlist ning teisi olulisi vitamiine ning mineraale, soovitavalt kolloidsel kujul, tuleb otsida reeglina müüatelt väljaspool tavaaapteeke.
    Mis on aktuaalne immuunsuse juures - jood. Kilpnääre omistab joodipuudulikkuse tingmustes fluoriidi, mis toimib aga joodile vastupidiselt. Kahjuks on jooditeema oluline, seoses tehisliku kiirgusnivoo suurenemsega. Spetsialistide sõnul on pidev madal kiirgusetase inimesele ohtlikum kui ilmselgelt mõõdetav ja alarmeeriv kõrge radiatsioonäit millele inimorganism ka effektivselt reageerib ja asub enesekaitsele. Pidev madal kiiritus aga kaitserefleksi ei tekita.

    ReplyDelete
  3. http://health-ee.blogspot.com/2011/03/radiation-toxicity-antidotes.html

    ReplyDelete